Παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα τελευταία τεστ που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όπως είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής τέθηκε αμέσως σε απομόνωση.
Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ θα γίνουν και άλλα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει διασπορά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, ο παίκτης που βρέθηκε θετικός, ανήκει στο group c δηλαδή στους «κομμένους» του Πογιάτος που προπονούνται ξεχωριστά με την υπόλοιπη ομάδα και δεν έχουν αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Το γκρουπ αυτό δεν προπονήθηκε σήμερα.
Γι αυτό και η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις και θα παίξει αύριο το φιλικό με τη Μαρκό (18:30).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Εκτεταμένη έρευνα στο Μιλάνο αποκαλύπτει κύκλωμα εκατομμυρίων με εμπλοκή γνωστών προσώπων, πολυτελή πακέτα διασκέδασης και σοβαρές κατηγορίες για εκμετάλλευση και ξέπλυμα χρήματος
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, στάθηκε στην παρουσία και την πρόοδο του Χαράλαμπου Κωστούλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα του.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...