Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ :  Πισώπλατες συντροφικές μαχαιριές

ΣΥΡΙΖΑ : Πισώπλατες συντροφικές μαχαιριές

Τις τελευταίες ημέρες τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν βροχή και ο Αλέξης Τσίπρας που επέστρεψε από τις διακοπές του επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα...

Τις τελευταίες ημέρες τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν βροχή και ο Αλέξης Τσίπρας που επέστρεψε από τις διακοπές του επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Ο ΒΗΜΑτοδότης αναφέρει σχετικά:

Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά πολύ πισώπλατες μαχαιριές πέφτουν τελευταίως στον ΣΥΡΙΖΑ. Είτε με αφορμή τη δήλωση για τις Παναγίες του Αλέξη Τσίπρα είτε κυρίως με αφορμή τη νέα ελληνοτουρκική κρίση. Δεν έφταναν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα προγραμματικά, τα ιδεολογικά, τα οργανωτικά, τα διαδικαστικά και ένα σωρό άλλα προβλήματα, ανέκυψε και σύγκρουση πολλών γραμμών και στην εξωτερική πολιτική.

Δεν έχουν τέλος τα συντροφικά μαχαιρώματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλώντας ανησυχία, αλλά και προβληματισμό στην Κουμουνδούρου, αλλά δεν κάνει και τίποτα.

Απλώς παρακολουθεί με αμηχανία τους συντρόφους να… σφάζονται μεταξύ τους.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται από την Τρίτη στην Κουμουνδούρου (τελείωσαν όπως λέει οι διακοπές του) και θα προσπαθήσει να συμμαζέψει, τα ασυμμάζευτα, όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη που πρόσκεινται στην ομάδα των 53+.

Εδώ, λένε, δεν έγινε τίποτα με τα όσα είχαν κατηγορήσει τον Νίκο Παππά για τις κασέτες. Αντιθέτως υπήρξε κάλυψη. Οπως δεν έγινε τίποτα και με τις ισχυρές διαφωνίες για τη γραμμή περί «νέου ΄89».

Θα μπορέσει, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος Τσίπρας να κάνει τώρα κάτι για τις διαφωνίες στα εθνικά θέματα; Επικρατεί διάχυτη ανησυχία και όσο περνά ο καιρός χωρίς να λαμβάνονται αποφάσεις τόσοι πιο πολλοί αμφισβητούν την κομματική γραμμή, την οποία χαράσσει πρωτίστως ο Πρόεδρος του κόμματος.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024