
ΠΑΟΚ : Μεταγραφές μετά τον «τελικό» με Μπεσίκτας
Καμία άλλη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να γίνει μέχρι τις 20 του μηνός όπου και θα δηλωθούν τα ονόματα των παικτών στην UEFA για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Μετά τον «τελικό» τα σπουδαία για μεταγραφές, πωλήσεις, αλλά και επιστροφές όπως αυτή του Βιερίνια.
Ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ έκλεισε με την προσθήκη των Σεφαν Σβαμπ και Νίκα Νινούα. Τον Αυστριακό προλάβαμε να τον δούμε στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς στο Πήλιο με Ατρόμητο και Βόλο, δείχνοντας καλά στοιχειά για την ποιότητα που διαθέτει.
Τον Γεωργιανό όχι ακόμα, όμως τα στοιχειά που τον συνοδεύουν αφήνουν μια ελπίδα χαραμάδας πως 21χρονος μέσος θα μπορέσει να σταθεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ’ αυτό που αγωνιζόταν με την Ντινάμο Τιφλίδας.
Άλλη μεταγραφή μέχρι και τις 20 μηνός, ημέρα που πρέπει η ΠΑΕ να καταθέσει στην UEFA τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Τούρκους δεν πρόκειται να υπάρξει.
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια
- Ήταν ο Αλέν Ντελόν δολοφόνος στην πραγματική ζωή; Μόνο τρία άτομα γνωρίζουν την αλήθεια
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Πετρέλαιο: Απώλειες 50 δισ. έφερε ο πόλεμος στο Ιράν

