Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Σουηδός έχασε τη γυναίκα του και… τη βρήκε στο νοσοκομείο με κοροναϊό
Πρόκειται για Σουηδό, ο οποίος έφτασε με τη γυναίκα του στη Ρόδο για διακοπές. Η σύζυγος βγήκε θετική στη νόσο, ενώ οι εξετάσεις του άντρα βγήκαν αρνητικές.
Έχασε τη γυναίκα του και τη βρήκε τελικά… νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Ρόδου με κοροναϊό.
Πρόκειται, σύμφωνα με τη rodiaki, για Σουηδό, ο οποίος έφτασε με τη γυναίκα του στη Ρόδο για διακοπές. Η σύζυγος βγήκε θετική στη νόσο, ενώ οι εξετάσεις του άντρα βγήκαν αρνητικές.
Το… χρονικό
Πριν από δύο ημέρες η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε με τον άντρα της, προκειμένου να πάει για κολύμπι.
Οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Σουηδό τουρίστα, ο οποίος απογευματινές ώρες μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της συζύγου του.
Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα βρισκόταν νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς ήταν θετική στον κοροναϊό.
Αντίστοιχο τεστ έγινε και στο Σουηδό σύζυγο το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν αρνητικό.
Πάντως τις ημέρες αυτές εκτός από τη σύζυγο του Σουηδού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο άλλο ένα άτομο του οποίου οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν ότι είναι θετικός στην πανδημία.
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών



