Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έστειλε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναγνωρίζοντας την αγάπη του Σάββα Θεοδωρίδη για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και αναφέροντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα κομμάτι του.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Σκορπά θλίψη η απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη, του αιώνιου έφηβου του Ολυμπιακού με την ατόφια κι αφτιασίδωτη αγάπη για τον Θρύλο του. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα κομμάτι του, τον πιστό φύλακα για 70 χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική του οικογένεια και στους οικείους του».
Σκορπά θλίψη η απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη, του αιώνιου έφηβου του Ολυμπιακού με την ατόφια κι αφτιασίδωτη αγάπη για τον Θρύλο του. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα κομμάτι του, τον πιστό φύλακα για 70 χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική του οικογένεια και στους οικείους του pic.twitter.com/72MYxL69z0
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.