
Επίτιμη δημότης του Δήμου Δυτικής Λέσβου η ΠτΔ
Δεύτερη επίσημη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Μυτιλήνη μετά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αγιάσο
Δεύτερη επίσημη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Μυτιλήνη μετά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αγιάσο.
Στον χώρο του Μουσείου ελαιουργίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Παρασκευή, η κ. Πρόεδρος θα αναγορευθεί σε επίτιμο δημότη του Δήμου δυτικής Λέσβου. Θα ακολουθήσει δείπνο προς τιμήν της κ. Προέδρου το οποίο θα παραθέσει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου σε παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή του Ασπροπόταμου Μανταμάδου.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της κ. Προέδρου μέχρι την Πέμπτη που θα αναχωρήσει από τη Λέσβο, δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν φύγει από το νησί το απόγευμα της Πέμπτης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Μυτιλήνης και το Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης 1922 στη Σκάλα Λουτρών.
- Ο λόγοι που οδήγησαν τον Οζγκιούρ στην ανεξαρτητοποίηση – Τι λένε στη Νέα Αριστερά για την απόφαση του βουλευτή
- Πρεμιέρα για Καραλή και Τζένγκο σε Σανγκάη και Τόκιο
- Ο ΛΕΞ ξανά στον δρόμο: Οι πόλεις και οι ημερομηνίες της νέας περιοδείας
- Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές μαθητών στη Νιγηρία
- Επεισοδιακή σύλληψη τριών κακοποιών που είχαν εισβάλει με όπλα σε σπίτι και λήστεψαν ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη
- Απάντησε στον Γιανάι ο Αταμάν: «Δεν με φτάνεις ούτε με 100 εκατ. μπάτζετ» – «Θα φύγω όταν το πει ο Γιαννακόπουλος»

