Πριν από λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Λίβερπουλ θα βάλει 5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της σε περίπτωση που ο Φελίπε Κουτίνιο κατακτήσει το Champions League με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.
Όπως αναφέρουν όμως οι «Times» και ο δημοσιογράφος, Πολ Τζόις, αυτό δεν ισχύει καθώς η Μπαρτσελόνα στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος έχει καταβάλει σχεδόν ολόκληρο το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ στους «Reds» για τη μεταγραφή.
Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει αφορά ένα μικρό μερίδιο σε περίπτωση που ο Κουτίνιο συμπληρώσει μερικές ακόμη συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» εάν αγωνίζεται εκεί τη σεζόν που θα ακολουθήσει. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος βρίσκεται στους Βαυαρούς με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Βαρκελώνης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.