Τα νέα μέτρα βρίσκουν τουρίστες και επισκέπτες στην Πάρο να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια πρωτοφανή για το νησί κατάσταση.

Φρένο στην διασπορά του κοροναϊού επιχειρούν να βάλουν οι αρχές με την επιβολή νέων αυστηρών μέτρων προστασίας ειδικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στην Πάρο και στην Αντίπαρο, οι επισκέπτες βρίσκονται απέναντι σε μια νέα πραγματικότητα: Διακοπές με μάσκα αντισηπτικό και διασκέδαση μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τα νέα μέτρα βρίσκουν τουρίστες και επισκέπτες στην Πάρο να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια πρωτοφανή για το νησί κατάσταση.

Με το επιδημιολογικό φορτίο στο νησί να είναι αυξημένο η μάσκα είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Επισκέπτες του νησιού δηλώνουν πως περίμεναν να έρθουν στην Πάρο για την νυχτερινή ζωή αλλά ο κοροναϊός τους άλλαξε τα σχέδια.

Μπαρ και εστιατόρια κλείνουν πλέον τα μεσάνυχτα, μετά την αύξηση των κρουσμάτων. Επιχειρηματίες του νησιού πλέον το πήραν απόφαση ότι έχασαν την χρονιά.

Ο Στέφανος άνοιξε πρόσφατα στο νησί την επιχείρησή του και περίμενε να έρθει το καλοκαίρι για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στα έξοδά του.

Τα περιοριστικά μέτρα στη Πάρο αλλά και στην Αντίπαρο θα ισχύσουν εως και τις 24 Αυγούστου.

Πλημμελείς οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας

Διαφορετική είναι η εικόνα στην Νάουσα, όπου βρέθηκε η κάμερα του MEGA, εν συγκρίσει με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εικόνα είναι πρωτόγνωρη. Το νησί τελεί υπό νέο καθεστώς μετά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν με τη γενικευμένη χρήση της μάσκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρκετοί είναι εκείνοι που δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, οι τουρίστες δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, ενώ ελλιπείς είναι και οι έλεγχοι που διενεργούνται προκειμένου να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr