Κοροναϊός : Τέταρτος νεκρός από τον οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη – 225 οι θάνατοι στην Ελλάδα
Κατέληξε και τέταρτος ηλικιωμένος με κοροναϊό που διέμενε στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 225
Κατέληξε και τέταρτος ηλικιωμένος με κοροναϊό που διέμενε στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 225.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 82χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Ο ηλίκιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ακόμη οκτώ ασθενείς από το ίδιο γηροκομείο εισήχθησαν σήμερα στο Παπανικολάου με τον φονικό ιό. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 άτομα που κόλλησαν τον ιό στο γηροκομείο, από εργαζόμενο του γηροκομείου που νόσησε με τον ιό μετά από επαφή με συγγενικό του πρόσωπο ο οποίος είχε πάει σε συναυλία στη Χαλκιδική.
Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα κατόπιν της παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνης για την διασπορά του ιού στο γηροκομείο.
- Παράταση προθεσμιών για τη διάσωση οικοδομικών αδειών με «μπόνους» δόμησης
- Συνταγή: Μπουκατίνι με σάλτσα λεμονιού και τόνο
- Τραμπ: Αποσύρει την πρόσκληση στον Καναδά για ένταξή του στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Σύλληψη υπόπτου για τις πυρκαγιές στη Χιλή – Στους 21 οι νεκροί
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική



