Η σειρά της Ζαλγκίρις Κάουνας να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος, μετά την διακοπή της Ευρωλίγκας λόγω κορoναϊού.
Με άλλον προπονητή, πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις της αλλά και τεράστια όρεξη για δουλειά, μαζεύτηκαν στο κλειστό του Κάουνας οι παίκτες της λιθουανικής ομάδας.
Ο Μάρτιν Σούλερ αντικατέστησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Αυστριακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Η προετοιμασία
Η ομάδα του Κάουνας ξεκίνησε την προετοιμασία της για μία σεζόν η οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και υψηλών απαιτήσεων.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.