
Συνεχίζεται η μάχη με τις λάσπες για τους κατοίκους της Εύβοιας
Μέρα νύχτα προσπαθούν να απομακρύνουν τις λάσπες από τα σπίτια τους
Μάχη με τα λασπόνερα και τις καταστροφές των περιουσιών τους δίνουν οι κάτοικοι στις πλημμυρισμένες από τη θεομηνία περιοχές της Εύβοιας. Τον θυμό τους έχει διαδεχτεί πια η απόγνωση κι η σωματική κούραση.
Μέρα νύχτα προσπαθούν να απομακρύνουν τις λάσπες από τα σπίτια τους.
Πέντε μέρες μετά τη φονική πλημμύρα, στα Πολιτικά Ευβοίας η εικόνα παραμένει αποκαρδιωτική… Κάποιοι λυγίζουν. Ψυχολογικά και σωματικά οι αντοχές πλέον είναι ελάχιστες.
Φόβος για λεηλασίες
Μέσα σ’ όλα, υπάρχει φόβος για λεηλασίες. Οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να κοιμηθούν μες τη λάσπη για να προστατεύσουν ό,τι απέμεινε.
Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση προς τους αρμοδίους να απομακρύνουν άμεσα τα φερτά υλικά από το ποτάμι.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
