![Ολυμπιακός : Ήρθε και ο Χάρισον στην Ελλάδα [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/08/EfTnVPDUcAAmBS_-768x469.jpg)
Ολυμπιακός : Ήρθε και ο Χάρισον στην Ελλάδα [Εικόνες]
Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο τελευταίος από τους παίκτες των Ερυθρόλευκων που έφτασαν στην χώρα μας
Ήταν ο μοναδικός που δεν είχε έρθει και από ότι φαίνεται ήρθε η… ώρα του. Ο λόγος για τον Άαρον Χάρισον, ο οποίος από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκεται στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο Αμερικανός γκαρντ καθυστέρησε λόγω ενός διαδικαστικού προβλήματος που είχε, αλλά πλέον είναι στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τους Ερυθρόλευκους.
Ο Χάρισον είναι και ο τελευταίος από τους ξένους παίκτες των Πειραιωτών που δεν είχε καταφθάσει και ξεκινήσει προπονήσεις, αναμένεται να περάσει απο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και τεστ COVID-19 και στη συνέχεια θα μπει στις προπονήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) αφίχθη στην Ελλάδα ο γκαρντ του Ολυμπιακού, @AaronICE2 #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/kDBAziHbZr
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) August 13, 2020
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Pegasus, Predator και τα ερωτήματα πληθαίνουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Κούλογλου
- Θεσπρωτία: Συνελήφθη μέλος της συμμορίας που απέσπασε από ηλικιωμένη 180.000€ πριν μια εβδομάδα
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Σπάτα: Είχε σταλεί μήνυμα από το 112
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς


