Χειροβομβίδα βρέθηκε σήμερα – μετά το μεσημέρι – στο πατάρι διαμερίσματος στην οδό Κομνηνών 29, στα Εξάρχεια.
Την χειροβομβίδα βρήκαν μέσα σε μια τσάντα στο πατάρι, εργαζόμενοι σε συνεργείο που έκανε ανακαίνιση στο διαμέρισμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η περιοχή αποκλείστηκε προληπτικά και ειδοποιήθηκε ο στρατός ο οποίος θα παραλάβει το υλικό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το διαμέρισμα δεν κατοικείτο εδώ και καιρό, καθώς είχε αγοραστεί από μία γυναίκα πριν από μήνες, η οποία αποφάσισε να το ανακαινίσει.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας