Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα ημιτελικά με λυτρωτή Οκάμπος η Σεβίλλη

Στα ημιτελικά με λυτρωτή Οκάμπος η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κυριάρχησε απέναντι στη Γουλβς (που έχασε πέναλτι στο 12' με τον Χιμένεθ) και τελικά πήρε την πρόκριση με λυτρωτή τον Οκάμπος στο 87'. Τεράστιο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά την Κυριακή

Η Σεβίλλη κυριάρχησε απέναντι στη Γουλβς (που έχασε πέναλτι στο 12′ με τον Χιμένεθ) και τελικά πήρε την πρόκριση με λυτρωτή τον Οκάμπος στο 87′. Τεράστιο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά την Κυριακή.

Η ομάδα του Λοπετέγι κυριάρχησε απέναντι στην αντίπαλό της σε όλο το ματς, είχε κατοχή μπάλας που ξεπέρασε ακόμα και το 70%, ήταν πιεστική, είχε ευκαιρίες. Χρειάστηκε, όμως, να φτάσει δύο λεπτά πριν το 90′ για να λυτρωθεί με τον κορυφαίο παίκτη της μέσα στη σεζόν. Ο Μπανέγκα σέντραρε, ο Οκάμπος σηκώθηκε ψηλά και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Για να φτάσει, πάντως, η Σεβίλλη να διατηρήσει το μηδέν χρειάστηκε ο πορτιέρο της να… μιλήσει νωρίς στο ματς. Μόλις στο 12′ ο Τραορέ έκανε μια καταπληκτική κούρσα (τη μοναδική του σε ένα ματς που ήταν αρνητικός), ανατράπηκε στην περιοχή και πήρε το πέναλτι. Ο Χιμένεθ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μπόνο, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνιά και έδιωξε την μπάλα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνηκε στους Ισπανούς, που δεν απειλήθηκαν ξανά. Η Γουλβς περίμενε πίσω από τη σέντρα και έμοιαζε να περιμένει το… μοιραίο. Και αυτό ήρθε με την κεφαλιά του Οκάμπος στο 87′ για να στείλει τη Σεβίλλη στα ημιτελικά απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024