Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ οι πόζες της βάζουν «φωτιά» στο Instagram
Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξορμήσεις της στη θάλασσα.
Λίγο μετά την Μύκονο η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία λατρεύει το καλοκαίρι αφού δεν έχει σταματήσει τις μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ρόδο, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές της.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς φανερά ανανεωμένη, απολαμβάνει τις βουτιές της στην Ρόδο και με κάθε της post ξεσηκώνει τους followers της.
Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι.
Πιο sexy από κάθε άλλη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρίχνει τα social media με τις sexy αναρτήσεις της και κάθε post που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γίνεται viral.
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αν προκληθούμε
- Η NSA φέρεται να προετοιμάζει το Mythos της Anthropic για χρήση σε κυβερνοεπιθέσεις
- Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν βρέφος κοντά στη Χεβρώνα με σφαίρα στο πρόσωπο – Τραυματίστηκαν και οι γονείς
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3


