Ένα συγκλονιστικό βίντεο αναρτήθηκε στα social media που δείχνει μια γυναίκα οριακά να στραγγαλίζεται από έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκειας της βίαιης σύλληψής της στη Μελβούρνη, επειδή δε φορούσε μάσκα.
Η γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, δε φοράει μάσκα το οποίο αντιτίθεται στα μέτρα που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο περιορισμού μετάδοσης του κοροναϊού. Όσοι δεν φορούν μάσκα, τους επιβάλλεται το πρόστιμο των 200 δολαρίων.
Ωστόσο ο αστυνομικός δεν αρκείται στην επιβολή του προστίμου, αλλά επιτίθεται στη γυναίκα και την αρπάζει από τον λαιμό.
Η γυναίκα αρχίζει να φωνάζει κι εκείνος της πετάει στο έδαφος, ξεπερνώντας κάθε όριο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»