Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορονο-πάρτι με συνωστισμό και χωρίς μάσκα σε τραμ και μετρό του Βερολίνου

Κορονο-πάρτι με συνωστισμό και χωρίς μάσκα σε τραμ και μετρό του Βερολίνου

Παράνομο πάρτι στο Βερολίνο χωρίς τήρηση απoστάσεων και μάσκες: νεαροί μετέτρεψαν το τραμ και το μετρό του Βερολίνου σε ντίσκο

Παράνομο πάρτι στο Βερολίνο χωρίς τήρηση απoστάσεων και μάσκες: νεαροί μετέτρεψαν το τραμ και το μετρό του Βερολίνου σε ντίσκο.

Οι συγκεκριμένοι νέοι του Βερολίνου δεν φαίνεται να πιστεύουν στις απαιτήσεις της μάσκας και στους κανόνες απόστασης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Έκαναν λοιπόν πάρτι στα τραμ και στις πλατφόρμες του μετρό της γερμανικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια δημοσίευσαν μάλιστα τα βίντεο των παράνομων πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτά φαίνονται έφηβοι να χορεύουν και να κραυγάζουν στους ρυθμούς της μουσικής χιπ χοπ στο μετρό του Βερολίνου.

Η νυχτερινή ζωή της γερμανικής πρωτεύουσας φαίνεται πως μεταφέρθηκε κάτω από τη γη. «Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν εκεί χθες. Τώρα είστε επίσημα στο #crazyandwildboy GANG» σχολίασε ένας χρήστης στο βίντεό του που ανέβασε στο Instagram το Σάββατο. Σε αυτό μπορεί κανείς να δει πολλούς νέους να χορεύουν  ο ένας δίπλα στον άλλον υπό τους ήχους της μουσικής χιπ χοπ σε σταθμό του μετρό χωρίς να τηρούνται αποστάσεις. Σχεδόν κανείς τους δεν φοράει μάσκα στο πρόσωπο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, άλλοι χρήστες είχαν ήδη δημοσιεύσει παρόμοια βίντεο στο Instagram. Σε αυτά, επίσης μπορεί κανείς να δει νέους να διασκεδάζουν μέσα στα τραμ του Βερολίνου.

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών του Βερολίνου Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «δεν έχει λάβει αναφορές για τέτοια περιστατικά στο μετρό. Με τη βοήθεια των δικών μας βίντεο, είμαστε όμως σε θέση να προσδιορίσουμε εκ των υστέρων ότι μια ομάδα νέων μπήκε στον υπόγειο σταθμό Eberswalder Strasse νωρίς το Σάββατο το πρωί. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να προσδιοριστεί εάν είναι πράγματι οι ίδιοι νεαροί των αναρτημένων βίντεο».

Αυτή η συμπεριφορά φυσικά δεν προσήκει στην παρούσα κατάσταση. «Η δυνατή μουσική και ο χορός πάνω στα καθίσματα των σταθμών, αν και δεν είναι νόμιμος, είναι  φυσικά το μικρότερο πρόβλημα: Επί του παρόντος, όπως είναι γνωστό, είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε όλοι μάσκα η οποία να καλύπτει το στόμα και τη μύτη στα οχήματα και στους σταθμούς μας. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 50 έως 500 ευρώ», υπενθυμίζει ο Οργανισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024