Φραγκούλης: Η Ελλάδα μπορεί να ρυμουλκήσει και να πετάξει έξω το Oruc Reis από την ΑΟΖ
«Η ενέργεια που γίνεται από την Τουρκία είναι για να αμφισβητήσει στην πράξη την ΑΟΖ και κατ επέκταση την υφαλοκρηπίδα της χώρας μας», κατέληξε ο ο Φραγκούλης Φράγκος.
«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα πλέον, είναι να τους ξεκαθαρίσουμε, ότι αν κάνουν έρευνες, εμείς θα κάνουμε, αυτό που πρέπει να γίνει», τόνισε αναφερόμενος στις κινήσεις του Oruc Reis ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην αρχηγός Στρατού, Φραγκούλης Φράγκος.
Όπως είπε μιλώντας μιλώντας στο Θέμα 104,6 η Ελλάδα, «σε τελευταία ανάλυση», μπορεί να το ρυμουλκήσει και να το πετάξει έξω από την ΑΟΖ. «Έχουμε αρκετά ρυμουλκά στον Πειραιά που είναι ισχυρότατα. Να δούμε οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτό το πολιτικό πλοίο;».
«Η ενέργεια που γίνεται από την Τουρκία είναι για να αμφισβητήσει στην πράξη την ΑΟΖ και κατ επέκταση την υφαλοκρηπίδα της χώρας μας», κατέληξε ο ο Φραγκούλης Φράγκος.
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Νέα αιματηρή σύγκρουση στο βόρειο Μάλι: Δεκάδες νεκροί στις συγκρούσεις στρατού και τζιχαντιστών στο Σαχέλ
- Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον εμπρησμό στη Marfin
- Ταϊλάνδη: Πώς ξεκίνησε η φονική φωτιά σε παμπ στην Μπανγκόκ- «Μπλοκαρισμένες οι έξοδοι κινδύνου»
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Να οχυρωθεί η δημοκρατία και να ενισχυθεί η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ταυτόσημες έννοιες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442