Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μαϊμού» αναπνευστικά προβλήματα για να αποφεύγουν τη μάσκα

«Μαϊμού» αναπνευστικά προβλήματα για να αποφεύγουν τη μάσκα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, σημειώνοντας πως ήταν αρκετά πιεστικά τα αιτήματα μερίδας των πολιτών προς τους γιατρούς, προκειμένου να τους χορηγήσουν τέτοια βεβαίωση

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, καθώς φαίνεται πως αρκετοί πολίτες πιέζουν τους γιατρούς να τους εκδώσουν πιστοποιητικά που να βεβαιώνουν ότι πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα για να εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, σημειώνοντας πως ήταν αρκετά πιεστικά τα αιτήματα μερίδας των πολιτών προς τους γιατρούς, προκειμένου να τους χορηγήσουν τέτοια βεβαίωση.

«Ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί, επικαλούμενοι σε αρκετές περιπτώσεις ελαφριά συμπτώματα όπως δυσφορία και ζάλη, ωστόσο ο Ιατρικός Σύλλογος έδωσε τις κατάλληλες επισημάνσεις, πως ο νόμος εξαιρεί όσους έχουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και παιδιά κάτω των 3 ετών» σημείωσε η κ. Μαστοράκου.

«Μας θλίβει η συμπεριφορά εκ μέρους των πολιτών και ζητήσαμε από τους γιατρούς να έχουν απολύτως επιστημονική τεκμηρίωση για την έκδοση τέτοιων γνωματεύσεων, όμως φανταστείτε να συμβεί κάτι και να υπάρχει και μια τέτοια βεβαίωση» πρόσθεσε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024