Το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ – Λιποθυμίες στις στάσεις
Οι πολίτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένα πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους
Εδώ και πολλές ημέρες επικρατεί το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ. Οι πολίτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένα πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σήμερα, Παρασκευή, μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε την ταλαιπωρία και κατέρρευσε.
Η ηλικιωμένη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της στην στάση του λεωφορείου. Περίμενε στην ουρά επί σχεδόν μία ώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί στη στάση του λεωφορείου τρέχουν να τη βοηθήσουν. Της ρίχνουν νερό και της σηκώνουν τα πόδια.
Η κάμερα του MEGA καταγράφει καρέ – καρέ τις προσπάθειες των πολιτών να την συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή, το λεωφορείο που περίμενε πριν καταρρεύσει φτάνει στη στάση.
«Άφαντα» τα λεωφορεία στις στάσεις
29, 28, 20 λεπτά. Οι αναμονές των λεωφορείων είναι τεράστιες. Ακόμα και μετά την ανάκληση των αδειών τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στις στάσεις αλλά και μέσα στα λεωφορεία.
Οι πολίτες έχουν συμμορφωθεί και φορούν τις μάσκες τους πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Αυτό που λένε όλοι όμως είναι ότι ο συνωστισμός θα υπάρχει όσο τα λεωφορεία αργούν να εμφανιστούν.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;
