
Προσοχή: Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά αντισηπτικό
Η εταιρεία Miss Sandy AE, ως υπεύθυνο πρόσωπο του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος «MISS SANDY ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 70ο 3 ΣΕ 1, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει γνωστοποιηθεί ως καλλυντικό προϊόν με την επωνυμία «MISS SANDY ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» και η παρουσίασή του παραπέμπει σε βιοκτόνο για το οποίο δεν έχει εκδοθεί σχετική άδεια από τον ΕΟΦ.
Η εταιρεία Miss Sandy AE, ως υπεύθυνο πρόσωπο του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- ΚΕΔΕ: Η ανανέωση των γενεών στη γεωργία αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της ελληνικής υπαίθρου
- Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Τα ποσά και ποιοι θα λάβουν τα vouchers
- Ακίνητα: Τα διαμερίσματα που κυριαρχούν στις αγοραπωλησίες – Οι top περιοχές
- Οχάιο: Σπίτι κολαστήριο για 16 παιδιά – Ζούσαν κλεισμένα σε ένα δωμάτιο για 4 χρόνια [εικόνες σοκ]
- Ο Δήμος Μαραθώνος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Τουρισμός & Real Estate: Επενδύοντας στο μέλλον του «Brand Ελλάδα»

