
Χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου: Εξαρθρώθηκαν δυο μίνι καζίνο στην Αττική
Δείτε τις φωτογραφίες από τα ευρήματα της αστυνομίας
Νέο χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία(ΕΛΑΣ), η οποία εξάρθρωσε δύο καταστήματα παράνομων τυχερών παιγνίων στην Αττική.
δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
Πιο αναλυτικά, κατά τους ελέγχους στα δύο καταστήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (11) παιγνιομηχανήματα άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής, (6) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθείσες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε φωτογραφίες:
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας






