
Ελένη Γερασιμίδου: «Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια»
Στην εφημερίδα “On time” έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για όλα
Στην εφημερίδα “On time” έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για όλα.
«Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό».
«Να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη;»
«Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη».
Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν».
- Ιράν: Οι διαπραγματευτές μιλούν για πρόοδο αλλά ο Τραμπ απειλεί – «Είμαι έτοιμος για ισχυρή στρατιωτική δράση»
- Απίστευτο περιστατικό σε τραμ: Οδηγός καπνίζει με τα πόδια στην κονσόλα – Πειθαρχική έρευνα της ΣΤΑΣΥ
- «Η Γκενκ συμφώνησε με τη Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Οργή για την προσωρινή διοίκηση στον ΠΙΣ από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
- Τρίτος γύρος συνομιλιών Ελλάδας – Λιβύης για θαλάσσιες ζώνες απέναντι στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ο Γκουτέρες θα προσπαθήσει να στρώσει το τελευταίο τραπέζι της θητείας του για το Κυπριακό





