Την νέα του φανέλα αποκάλυψε και επίσημα ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι κάθε μέρα φανέρωναν και ένα… κομμάτι από το «παζλ» της πρώτης εμφάνισης της νέας σεζόν, ανακοίνωσαν πως η εμφάνιση αυτή είναι εμπνευσμένη από εκείνη του 1978-79 όταν η ομάδα έφτασε στο Final 6 του Κυπέλλου πρωταθλητριών. Πλέον αναμένονται να φανερωθούν και οι υπόλοιπες δύο που θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Θρύλος τιμά την ιστορία του, στοχεύοντας σε ακόμα πιο ένδοξες στιγμές. Η GSA Sport και ο Ολυμπιακός εμπνεύστηκαν τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 γυρίζοντας το χρόνο πίσω.
Το κόκκινο του Ολυμπιακού, η λευκή ρίγα και η μαύρη πινελιά χαρακτηρίζουν τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα τη νέα χρονιά. Μια φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1978-79, όταν ο Θρύλος έφτασε στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Κώστα Μουρούζη στην άκρη του πάγκου και τους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι, Διάκουλα να οδηγούν τους συμπαίκτες τους στην ευρωπαϊκή υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.
Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν με παράθυρο στο μέλλον, αφού η GSA Sport εφαρμόζει στα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό τις νέες της τεχνολογίες. Στη νέα φανέλα του Θρύλου, ενσωματώθηκε τo GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι.»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.