Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Μια ανάσα από την απόκτηση δεξιού μπακ

Παναθηναϊκός : Μια ανάσα από την απόκτηση δεξιού μπακ

Προχωρημένες επαφές του Τσάβι Ρόκα για να φέρει στην Ελλάδα και να κλείσει τον εκλεκτό για το δεξί άκρο της άμυνας. Έρχεται πιθανότατα αύριο ο Βιγιαφάνιες και ανακοινώνεται

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει καθημερινές επαφές με ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες, προκειμένου να κλείσει τα κενά που υπάρχουν και ο Ντάνι Πογιάτος να έχει στη διάθεσή του τη συντριπτική πλειονότητα των παικτών του με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η θέση του δεξιού μπακ έχει μπει σε απόλυτη προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, με μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά να είναι αυτή του Όσκαρ Οπάζο.

Ο 29χρονος διεθνής Χιλιανός απασχολεί τον Ρόκα, που βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Κόλο-Κόλο. Αλλά δεν είναι ο μόνος.

Στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού υπάρχουν ακόμα 2-3 ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας και μέχρι τις 10 Αυγούστου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Έρχεται ο Βιγιαφάνιες και ανακοινώνεται

Σε σήριαλ εξελίχθηκε η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός εδώ και ένα μήνα… έρχεται κάθε εβδομάδα, αλλά ακόμα παραμένει στο Μεξικό.

Ωστόσο, τα πάντα έχουν διευθετηθεί για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Και πιθανότατα αύριο να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Βιγιαφάνιες αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, θα ανακοινωθεί επίσημα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Πογιάτος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024