Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο video - clip της Μπιγιονσέ: «Black is king»

Το νέο video – clip της Μπιγιονσέ: «Black is king»

Ο νέος δίσκος της Taylor Swift ανέβηκε στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα νέα τους βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν η Μπιγιονσέ και η Μπίλι Άιλις

Xωρίς λαμπερούς καλεσμένους ή ζωντανό κοινό έγινε η φετινή απονομή των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Ο νέος δίσκος της Taylor Swift ανέβηκε στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα νέα τους βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν η Μπιγιονσέ και η Μπίλι Άιλις.

Η ταινία ‘«Black is King» με την υπογραφή της Μπιγιονσέ στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια παραγωγής κυκλοφόρησε και η τραγουδίστρια το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ.

Η ταινία είναι μια μοντέρνα αναβίωση της ιστορίας του «The Lion King», και ακολουθεί ένα νεαρό βασιλιά σε μια διαδρομή όπου ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι.

Ο νέος δίσκος της Taylor Swift, «Folklore», σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πούλησε πάνω από 37.000 αντίτυπα αυτήν την εβδομάδα.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που καταφέρνει να έχει στο δυναμικό της πέντε άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου τον 21ο αιώνα.

Νέο video – clip «My future» της Μπίλι Άιλις με κινούμενα σχέδια

To νέο βίντεο κλιπ της Μπίλι Άιλις με κινούμενα σχέδια μόλις κυκλοφόρησε… Το βίντεο κλιπ του τελευταίου σινγκλ της «το μέλλον μου» δείχνει την Άιλις, που έχει προταθεί για έξι βραβεία MTV Video Music Awards, να περπατά μέσα στη βροχή σε ένα δάσος.

Βραβεία BAFTA – Απονομές εξ’αποστάσεως

Σε ένα άδειο στούντιο χωρίς λαμπερούς καλεσμένους ή ζωντανό κοινό έγινε η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA. Η φετινή διοργάνωση ήταν εντελώς διαφορετική από άλλες χρονιές, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, που μεταδόθηκε live από το BBC One, ήταν ο Richard Ayoade, που εμφανίστηκε στο στούντιο μαζί με ελάχιστους προσκεκλημένους και παρουσιαστές.

Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους εικονικά μέσω Ζoom ή με προ-ηχογραφημένους ευχαριστήριους λόγους. Στη φετινή τελετή απονεμήθηκαν 26 βραβεία και ένα ειδικό BAFTA για τον ηθοποιό Idris Elba.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024