Καρδίτσα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας αστυνομικός, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας αστυνομικός, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας.
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός την ώρα που επιχειρούσε να ξεφύγει επιτάχυνε το όχημα και τραυμάτισε τον αστυνομικό.
Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.
Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).