Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο κοροναϊός «χτύπησε» τη Νέα Δημοκρατία

Ο κοροναϊός «χτύπησε» τη Νέα Δημοκρατία

Αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο

Αναγκαστική προσαρμογή στα χρόνια του κοροναϊού για τη Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα, με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα τονίζει:
Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία.
Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.
Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας.
Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.
Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη.
Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.
Ζούμε ασφαλείς με τον κορονοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοση του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024