Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη...

Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη…

Η Μύκονος, αν και πολύ διαφορετική (με αρκετά λιγότερο κόσμο αλλά και τους φανατικούς της πάντα φίλους να δίνουν το «παρών») συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον.

Τα κορίτσια «χορεύουν» με αποκαλυπτικά μπικίνι, γύρω από τις πισίνες. Τις πισίνες που «βρίσκονται» σε λαμπερές βίλες στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κρήτη αλλά και τη Νότια Γαλλία. Το περασμένο καλοκαίρι πολλά από τα top models του πλανήτη είχαν ταξιδέψει στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτό εδώ το περίεργο, διαφορετικό λόγω του φόβου που έχει σκορπίσει η παγκόσμια πανδημία στο Νησί των Ανέμων, «πέταξαν» μόνο οι Βραζιλιάνες Αντριάνα Λίμα, Ιζαμπέλ Γκουλάρ (αρκετά μεγάλες πλέον στην ηλικία και μακριά από τις hot, «πρωτοκλασάτες» πασαρέλες) και η Σκανδιναβή (για πολύ λίγο) Ελσα Χοσκ. Εμείς προτιμούμε τη δική μας μοντέλο και παρουσιάστρια (πολλοί την παρουσιάζουν ως τη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη) Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

H ωραία Ηλιάνα δημιούργησε χαμό την προηγούμενη Κυριακή με το εξώφυλλό της στο «BHMAgazino». Χαμό στα social media με χιλιάδες ανθρώπους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για το κορίτσι με τα πλούσια μακριά μαλλιά και τις θανατηφόρες αναλογίες. Ενα εξώφυλλο με την Παπαγεωργίου να φοράει λευκό μπικίνι. Ακριβώς όπως τα James Bond girls…

Beach bars, Στέφανος και Riccardo…

Η Μύκονος, αν και πολύ διαφορετική (με αρκετά λιγότερο κόσμο αλλά και τους φανατικούς της πάντα φίλους να δίνουν το «παρών») συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον. Ιδιοκτήτες σπιτιών βρίσκονται εκεί (τα ξενοδοχεία έχουν πρόβλημα λόγω κορωνοϊού), τα αγαπημένα spots και beach bars όπως το «Nammos», το «Scorpios», το «Principaute» είναι ανοιχτά και φιλοξενούν Ελληνες και ξένους. Οι παραλίες θα γεμίσουν με φίλους νεαρών ζευγαριών για τα γαμήλια parties on the beach. Εκεί όμως που γίνεται πραγματικός χαμός και υπάρχει ένας πραγματικά κοσμοπολίτικος αέρας είναι η κοντινή στην Αθήνα, Βουλιαγμένη.

Σε καθημερινό επίπεδο

Το ωραιότερο προάστιο της πόλης είναι ασφυκτικά γεμάτο και τις καθημερινές. Αυτό που γινόταν το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν ασύλληπτο. Απίστευτος συνωστισμός στον Λαιμό με αυτοκίνητα να έχουν παρκάρει αριστερά και δεξιά, γεμάτες οι παραλίες, ο Ναυτικός Ομιλος και το «Astir Beach». Συνωστισμός και στις ταβέρνες και τα εστιατόρια ενώ στο καλά προφυλαγμένο από αδιάκριτα βλέμματα και flash «Four Seasons» υπήρχαν ισχυροί επιχειρηματίες και ο… Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο διάσημος τενίστας κάνει εκεί διακοπές μετά τη Μύκονο, όπου παρέμεινε μέχρι την περασμένη Κυριακή, παρά τις φωτογραφίες που τον δείχνουν ότι βρίσκεται ακόμη εκεί. Μαζί με την οικογένειά του επιδίδεται μάλιστα με επιτυχία στα θαλάσσια σπορ. Στο «For Seasons» και ο περίφημος Ρικάρντο, ο οποίος «πέταξε» στην Αθήνα για το opening ενός ακόμα «Beach Bar». Ο επιχειρηματίας διαθέτει ανάλογα spots στο Μόντε Κάρλο, την Ισπανία και εδώ και δύο χρόνια στη Μύκονο…

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024