Χανιά: Πέθανε ο 60χρονος που πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοπυροβολήθηκε
Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η 55χρονη γυναίκα του, την οποία πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.
Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων άφησε ο 60χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε την 56χρονη σύζυγό του το μεσημέρι της Κυριακής στο Πασακάκι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με το zarpanews, o άνδρας κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η 55χρονη γυναίκα του, την οποία πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας έχει αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης και την εξακρίβωση των συνθηκών του ξαφνικού συμβάντος.
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
