
Η Superleague αποφάσισε «όχι» στην αναδιάρθρωση
Με ψήφους 13-1 η Superleague αποφάσισε να μείνουν 14 ομάδες και τη νέα σεζόν. Την τελική απόφαση θα πάρει σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε με ψήφους 13-1 να παραμείνουν 14 οι ομάδες και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ομάδες της Superleague ψήφισαν ομόφωνα να μην γίνει η αναδιάρθρωση με μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του Πανιωνίου.
Η εισήγηση της Λίγκας περνάει στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) για να αποφασίσει τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ από την πλευρά της στο Δ.Σ. ψήφισε λευκό, ενώ πλέον γίνεται συζήτηση για τον τρόπο που θα προκύψουν οι 14 ομάδες για τη νέα σεζόν.
Ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν (αν υποβιβαστούν), ποιες θα ανέβουν από τη Superleague 2, με το «μπαλάκι» ωστόσο να έχει πάει στην ελληνική ομοσπονδία για την τελική απόφαση.
- Ηράκλειο: «Του μίλησα πριν έναν μήνα, δεν το περίμενα…» – Τι λέει συνάδελφος του γιατρού που αυτοκτόνησε
- Μαρίνα Καλογήρου: Γιατί αποφάσισε να αλλάξει 23 σπίτια
- «Κρύβεται» η κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ελπίζοντας ότι θα το «ελέγξει» και θα αποφύγει νέες αποκαλύψεις
- Εισήγηση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού στην Ευρώπη για το ζήτημα της πρόσβασης στην υγεία
- Ξανά στο «κόλπο» για Οτούρου ο Παναθηναϊκός: «Είναι ο Νο1 στόχος του»
- Την Πέμπτη ξεκινάει το εορταστικό ωράριο – Τι ισχύει για την Κυριακή του Πάσχα




