Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντροπή: Πασίγνωστος επιχειρηματίας οργάνωσε πάρτι στη Μύκονο χωρίς να τηρείται κανένας κανόνας

Ντροπή: Πασίγνωστος επιχειρηματίας οργάνωσε πάρτι στη Μύκονο χωρίς να τηρείται κανένας κανόνας

Ο κοροναϊός είναι εδώ αλλά ο γνωστός επιχειρηματίας οργάνωσε prive πάρτι στη Μύκονο με τους καλεσμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλο

Εξαιρετικά αλγεινές εντυπώσεις, σε μια περίοδο όπου η κρίση του κοροναϊού επανέρχεται, έχει προκαλέσει το πάρτι που διοργάνωσε γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο. Πρόκειται για μια prive εκδήλωση σε μέρος που κρατήθηκε μυστικό από τον πολύ κόσμο και μόνον οι καλεσμένοι γνώριζαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που υπάρχουν λόγω του κοροναϊού, αλλά ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο πασίγνωστός επιχειρηματίας αψήφησε κάθε κίνδυνο προκειμένου να διασκεδάσει με τους φίλους του και να κερδίσει χρήματα. Και δεν φρόντισε να τηρηθούν οι βασικοί κανόνες που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Η πρόσκληση που διακινήθηκε σε συγκεκριμένο κοινό

Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τυχόν ελέγχους και πρόστιμα αλλά και συνέπειες, δεν ανακοινώσε την τοποθεσία του πάρτι αλλά φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο την ίδια μέσα με δεύτερο μήνυμα τονίζοντας μάλιστα πως το μήνυμα δεν πρέπει να διαδοθεί.

Το ειδικό βραχιολάκι που φορούσαν οι καλεσμένοι του πάρτι

Η πρόσκληση αλλά και αποκλειστικά πλάνα δημοσιεύτηκαν στο parapolitika.gr κι επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη πρωτοβουλία του επιχειρηματία με το πάρτι σε εξέλιξη και τον κόσμο χωρίς μάσκες να διασκεδάζουν σε απόλυτο συνωστιμό. Φρόντισαν μάλιστα κάποιοι να ανεβάσουν και στο Instagram βίντεο αδιαφορώντας για την πανδημία που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως.

Τα πάρτι στη Μύκονο, που διατηρούνται μυστικά και διοργανώνονται σε κλειστό κύκλο, είναι γνωστά πλέον σε όλους. Δίνονται εκατοντάδες ευρώ για ένα εισιτήριο, όμως, οι διοργανωτές, όπως ο παραπάνω επιχειρηματίας, δεν τηρούν κανένα μέτρο. Αλλά δεν υπάρχει και κανένας έλεγχος παρά τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται.

Δείτε τα βίντεο με τον χαμό που έγινε στη Μύκονο

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024