Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το φινάλε του Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι

Το φινάλε του Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Νταβίντ Σίλβα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Premier League, στο παιχνίδι κόντρα στην Νόριτς.

Την Κυριακή (25/07), η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Νόριτς για την τελευταία αγωνιστική της Premier League και ο Νταβίντ Σίλβα, έχει το μονοπώλιο του ενδιαφέροντος. Ο 34χρονος μέσος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο αγγλικό πρωτάθλημα και θα πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα της Σίτι.

Ο Ισπανός χαφ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» και θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 10 χρόνια παρουσίας. Ήταν 14 Ιουλίου του 2010, όταν η Μάντσεστερ Σίτι δαπανούσε 29 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της Σίτι.

Με την εμφάνισή του, κόντρα στα «καναρίνια», θα συμπληρώσει 434 συμμετοχές, με απολογισμό 77 τέρματα και 140 ασίστ (!). Παράλληλα, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Αγγλίας, δύο FA Cup και δύο Σούπερ Καπ. Ακόμα, είναι διεθνής με την Ισπανία, από το 2006 και ήταν μέλος της «χρυσής» γενιάς που κατέκτησε δύο EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ίδιος, δήλωσε: «Όταν είσαι νέος δεν ονειρεύεσαι όλα αυτά. Ονειρεύεσαι να γίνει ποδοσφαιριστής, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να παίξεις στο κορυφαίο επίπεδο. Ποτέ, όμως, δεν σκέφτεσαι όσα μπορείς να πετύχεις.

Για αυτό σκεπτόμενος όλα όσα έχω πετύχει δεν τα είχα φανταστεί, δεν τα είχα ονειρευτεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Θα μου λείψουν πολλά γιατί μαζί για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κλαμπ έκαναν τα πάντα τόσο εύκολα για εμάς. Ήταν πάντα εδώ για μένα για κάθε πράγμα που ήθελα όλες τις μέρες.

Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό. Για μένα ο σεβασμός είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έδειξαν σεβασμό τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου όπου κι αν ήμασταν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά. Θα είμαι μπλε, μπλε για πάντα».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024