Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Προσήλι, στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάδνας Ειδυλλίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην περιοχή της φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ελικόπτερα.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό του δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας. Κινητοποιήθηκαν 16 #πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 Ε/Π.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).