Κωνσταντίνος Αργυρός : Μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην αθηναϊκή Ριβιέρα
Την έξοδο τους Κωνσταντίνος Αργυρός και Στέφανος Τσιτσιπάς γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσω Instagram
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις διακοπές στη Μύκονο, επέστρεψε στην Αθήνα για ολιγοήμερη στάση πριν επιστρέψει στη βάση του για να συνεχίσει την προετοιμασία του.
Το βράδυ της Πέμπτης (23/7) ο κορυφαίος έλληνας τενίστας, βρέθηκε με τον γνωστό τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίον είχε την ευκαιρία να τα πει και να πιουν ένα ποτήρι κρασί σε μαγαζί της σε μαγαζί της αθηναϊκής Ριβιέρας.
Τη συνάντησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσω Instagram, καθώς δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες τους, στις οποίες απεικονίζονται χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.
«Τι λαμπερά χαμόγελα» έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα social media, συνεχίζοντας την καθημερινή ανάρτηση στιγμών από τις διακοπές του στην Ελλάδα.
Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε περήφανος για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα



