Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούπα για πεντάρα για την Λίβερπουλ (5-3)

Κούπα για πεντάρα για την Λίβερπουλ (5-3)

Ματσάρα στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ να επικρατεί της Τσέλσι με 5-3 στο τελευταίο παιχνίδι των Reds στην έδρα τους.

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ για την φετινής χρονιάς στο Άνφιλντ. Μιας χρονιάς που έκανε επίδειξη δύναμης στους αντιπάλους της, κατακτώντας την φετινή Premier League.

Έτσι, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο αυτήν την εντυπωσιακή χρόνια.

Απέναντι στην Τσέλσι, η οποία ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Οι Κόκκινοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν ακόμα και με 3-0 στο 43΄΄με τα γκολ των Κειτά, Άρνολντ και Βαινάλντουμ, δίνοντας έτσι πανηγυρικό τόνο στην… φιέστα που θα ακολουθούσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο κάπου εκεί, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ αφυπνίστηκε και μείωσε το σκορ με τον Ζιρού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το γκολ του Φιρμίνο στην αρχή του δευτέρου μέρους φάνηκε ότι θα αποκαταστήσει την τάξη, ωστόσο η αλλαγή του Πούλισιτς άλλαξε τα δεδομένα. Ο Αμερικανός άσος έδωσε ενέργεια στους Μπλε, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Αμπράχαμ για το 4-2, ενώ ο ίδιος σκόραρε με εξαιρετική προσωπική ενέργεια.

Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ πίεσε για την ισοφάριση, η οποία θα της εξασφάλιζε την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, ωστόσο το γκολ του Τσάμπερλεϊν, έδωσε την χαριστική βολή στους Μπλε.

Πλέον, μετά από αυτήν την ήττα η Τσέλσι χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς για να αγωνιστεί και πάλι στο Champions League.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντι, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (66’Μίλνερ), Κεϊτά (66’Τζόουνς), Φιρμίνο (87’Οριγκί), Μανέ (87

Μιναμίνο), Σαλάχ (78’Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζουμά, Αλόνσο (87’Έμερσον), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Μάουντ (59’Πούλισικ), Γουίλιαν (59’Χάντσον-Οντόι), Ζιρού (59’Έιμπραχαμ).

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024