«Μίνι Καύσωνας»: Στο σφυρί αυτοκίνητα, κράνη και γάντια από διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ
Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ
Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ.
Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αναφέρθηκαν στα γοητευτικά αντικείμενα που βγαίνουν στο σφυρί από διάσημες ταινίες στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» χωρίς να χάσουν την ευκαιρία να σχολιάσουν τα υπέρογκα ποσά.
Το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μπραντ Πιτ εκτιμάται ότι θα πουληθεί έναντι 20.000 – 30.000 ευρώ, ενώ πάνω από 20.000 θα διατεθούν για τα γάντια του Σταλόνε από την ταινία Ρόκι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.