Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάμπαρντ: «Η Λίβερπουλ παίζει με ταχύτητα, δύναμη και ποιότητα»

Λάμπαρντ: «Η Λίβερπουλ παίζει με ταχύτητα, δύναμη και ποιότητα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη Λίβερπουλ πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης (22/7, 22:15).

Το βράδυ της Τετάρτης (22/7, 22:15) η Τσέλσι φιλοξενείται από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν μια θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Λονδίνου θα κάνει «πασίγιο» στους «reds» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ μετά από τη λήξη του αγώνα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή. Με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση και την εορταστική βραδιά για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ο προπονητής των Λονδρέζων, Φρανκ Λάμπαρντ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον αποψινό του αντίπαλο.

Μεταξύ άλλων ο 42χρονος τεχνικός ανέφερε ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ χαρακτηρίζονται από ταχύτητα, δύναμη και προσωπική ποιότητα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι παίκτες της Λίβερπουλ δουλεύουν μαζί για ένα χρονικό διάστημα και αυτό που ξεχωρίζει σε εσάς είναι η συνέπειά τους. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Δεν βλέπετε αυτό το είδος συνέπειας όσον αφορά τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα, σε πολλές σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.

Έχουν ταχύτητα, δύναμη και προσωπική ποιότητα σε όλο τον χώρο. Είναι πάντοτε εντυπωσιακό όταν βλέπεις μια ομάδα η οποία παίζει με τον τρόπο που ζητά ο προπονητής της, με χαρακτήρα και επιθετικότητα. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη από τότε που ήταν εκεί ο Γιούργκεν Κλοπ».

Ο Άγγλος προπονητής ξεκαθάρισε επίσης ότι η συνολική εικόνα της Τσέλσι δεν πρέπει να κριθεί μόνο από την τελική της θέση αλλά και από τη συνολική της προσπάθεια.

«Καταλαβαίνω την ασπρόμαυρη λογική του έξω κόσμου και των φίλων της Τσέλσι σχετικά με αυτό επειδή είναι ένας σαφής στόχος της να μπει στο Champions League. Βλέπω ότι αυτή η σκέψη είναι ασπρόμαυρη απ’ έξω. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι κι από μέσα.

Όταν είσαι από μέσα και εργάζεσαι καθημερινά και ψάχνεσαι για βελτίωση και σημάδια στο πού θέλεις να φτάσεις, είτε έρχεσαι στην πρώτη τετράδα ή αν δεν λειτουργεί εντελώς, από κάποια βήματα που έχουμε κάνει φέτος υπάρχουν πολλά θετικά που αισθάνομαι στον σύλλογο και στο τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια.

Έχω μια τεράστια επιθυμία να φτάσω εκεί αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι έχουμε κάνει τεράστια βήματα» ήταν τα λόγια του Φρανκ Λάμπαρντ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024