
Κοροναϊός: Ακόμη ένας νεκρός στη χώρα μας – 201 συνολικά τα θύματα
Η ασθενής είχε διακομισθεί από το νοσοκομείο της Ρόδου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Στους 201 ανήλθαν οι θάνατοι από κοροναϊό στη χώρα μας, καθώς σήμερα το βράδυ απεβίωσε στην Κρήτη 78χρονη ασθενής.
Η ασθενής είχε διακομισθεί από το νοσοκομείο της Ρόδου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για Ελληνοαμερικανίδα, η κατάσταση της οποίας είχε επιδεινωθεί τα τελευταία 24ώρα.
Σημειώνεται ότι σήμερα έχασαν η ζωή τους άλλοι τρεις ασθενείς με COVID-19, που νοσηλεύονταν σε Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 85χρονο που κατέληξε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, έναν 91χρονο και μία 75χρονη που νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ.
- Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Πίτερς για να του ζητήσουν να μείνει
- Πότε έρχεται το νέο Ανακαινίζω – Οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις
- Ύπνος: Τρία «μυστικά» που τον κάνουν καλύτερο
- Μήτρου-Λονγκ: «Θέλω τίτλο με τον Άρη, σπίτι μου η Θεσσαλονίκη»
- Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή – Θα φτάσουν τους 33°C του Αγίου Πνεύματος
- Η Εμίλια Κλαρκ απαντά σε όσους θέλουν να μάθουν πόσο πλήρωνε το «Game of Thrones»


