Για σχέδιο συντήρησης μιας χαμηλής αλλά διαρκούς έντασης από το καθεστώς Ερντογάν κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας την έκδοση της τουρκικής Navtex για σεισμικές έρευνες μεταξύ Κρήτης και Καστελόριζου και διαμηνύει πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτα

Για σχέδιο συντήρησης μιας χαμηλής αλλά διαρκούς έντασης από το καθεστώς Ερντογάν κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας την έκδοση της τουρκικής Navtex για σεισμικές έρευνες μεταξύ Κρήτης και Καστελόριζου.

Ψυχραιμία και ετοιμότητα

Το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη συνιστά ψυχραιμία και ετοιμότητα ενώ διαμηνύει πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτα.

«Η έκδοση Navtex από την Τουρκία για σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο σε περιοχές ανάμεσα στην Κρήτη και το Καστελόριζο από σήμερα έως και τις 2 Αυγούστου είναι το πιο πρόσφατο επεισόδιο της χαμηλής αλλά διαρκούς έντασης που συντηρεί σταθερά και με σχέδιο το καθεστώς του Ερντογάν.

Συνιστούμε ετοιμότητα αλλά ψυχραιμία, ψυχραιμία αλλά ετοιμότητα.

Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι μια αδιαπραγμάτευτη σταθερά, κάτι που πρέπει να γίνει απόλυτα σαφές σε όσους αστόχαστα προσπαθούν να τα παρακάμψουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr