Γυναίκα από την Κάλυμνο γέννησε μέσα σε πλοίο
Μέσα στο πλοίο, ενώ ταξίδευε από την Κάλυμνο στον Πειραιά, γέννησε σήμερα τα ξημερώματα μία γυναίκα από την Κάλυμνο
Μέσα στο πλοίο, ενώ ταξίδευε από την Κάλυμνο στον Πειραιά, γέννησε σήμερα τα ξημερώματα μία γυναίκα από την Κάλυμνο.
Η γυναίκα επιβιβάστηκε από Κάλυμνο το βράδυ της Δευτέρας στο πλοίο BLUE STAR HIOS με προορισμό τον Πειραιά, ενώ περίμενε να γεννήσει τις επόμενες ημέρες. Ύστερα από κάποιες ώρες ταξιδιού την έπιασαν οι πόνοι. Άμεσα ενημερώθηκε ο καπετάνιος του πλοίου, ο καπετάν Γιάννης Σιγάλας, που ανέλαβε χρέη μαιευτήρα και καταμεσής του Αιγαίου ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο πανέμορφο κοριτσάκι.
Στο λιμάνι της Σύρου η μητέρα αποβιβάστηκε με το νεογέννητο και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Σύρου. Και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442