Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σόλσκιερ τα «έχωσε» στον Ντε Χέα

Ο Σόλσκιερ τα «έχωσε» στον Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από την Τσέλσι στα ημιτελικά του FA Cup και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άσκλησε σκληρή κριτική στον Νταβίντ Ντε Χέα

«Βαρύ» είναι το κλίμα για τον Ντάβιντ Ντε Χέα μετά τη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κόκκινων διάβολων» δέχτηκε τρία γκολ από τους «μπλε», με «αποκορύφωμα» το δεύτερο όπου φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη.

Για την φάση του δεύτερου γκολ των λονδρέζων ρωτήθηκε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, λέγοντας πως και ο ίδιος ο Ντε Χέα γνωρίζει πως έπρεπε να μην δεχθεί το δεύτερο γκολ.

«Έχουμε κρατήσει αρκετές φορές ανέπαφη την εστία μας τη φετινή σεζόν. Ξέρω πως το δεύτερο γκολ της Τσέλσι θα μπει σε πολλά πρωτοσέλιδα, λόγω του λάθους που έκανε ο Ντάβιντ. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του και ξέρει πως έπρεπε να μην το είχε δεχτεί αυτό το γκολ» δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024