«Άκυρο» της Αστυνομίας για τη Ριζούπολη : Να γίνει εκτός Αττικής ο τελικός

«Άκυρο» της Αστυνομίας για τη Ριζούπολη : Να γίνει εκτός Αττικής ο τελικός

Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να μη δώσει τη συγκατάθεσή της για τη διεξαγωγή του τελικού Ολυμπιακός - ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Το απολύτως αναμενόμενο και λογικό: η Αστυνομία άναψε το κόκκινο φως στον παραλογισμό της ΕΠΟ, που επέμενε για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο ακατάλληλο για τέτοιο παιχνίδι γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη, καθώς επισήμανε ότι ο περιβάλλων χώρος έχει πολλές αδυναμίες, πράγμα που σημαίνει πως είναι επικίνδυνος και άρα εισηγείται να μην πραγματοποιηθεί εκεί η αναμέτρηση.

Μάλιστα, η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο αγώνας να γίνει εκτός Αττικής, καθώς, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε κάθε γήπεδο εντός Αττικής εξαιτίας της αντιπαλότητας των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και του τεταμένου κλίματος, μετά τις πρόσφατες ένθεν κι ένθεν ανακοινώσεις τους.

Με το φόβο των συγκρούσεων εκτός γηπέδου να είναι μεγάλος.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της ΕΠΟ η ΑΕΚ είχε ουσιαστικά… επιλέξει και επέμενε (και επιμένει) να διεξαχθεί ο τελικός στη Ριζούπολη, ενώ ο Ολυμπιακός, με πρόσφατη επιστολή του στην ΕΠΟ, ανέφερε ότι δέχεται να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, ώστε να τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου από την πλευρά της Ομοσπονδίας και της Ένωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Νορβηγικό «όχι» σε έκδοση του ακτιβιστή Τόμι Όλσεν στην Ελλάδα – «Χαστούκι στις Αρχές της χώρας μας» λέει ο Καμπαγιάννης

Το ένταλμα εις βάρος του ακτιβιστή, η στοχοποίησή του και η άρνηση των Νορβηγών δικαστών να επιτρέψουν την έκδοσή του στη χώρα μας. «Η Ελλάδα έχει ήδη τη μοίρα του μαντρόσκυλου», τονίζει ο δικηγόρος.

Σύνταξη

Ο σερ Ντέιβιντ έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος αθλητής στην Αγγλία - Οι Μπέκαμ διπλασίασαν την περιουσία τους σε έναν χρόνο

Μπορεί η κόντρα τους με τον Μπρούκλιν να τους έχει προκαλέσει θλίψη, ωστόσο ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ θα παρηγορηθούν βλέποντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό

Φροίξος Φυντανίδης
Φροίξος Φυντανίδης

«Τι δουλειά έχει ο κοριός εδώ;» – Η ρετσινιά για τον Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σβήνει με 300 ταϊσμένους κλακαδόρους

«Θράσος είναι το θάρρος γι’ αυτά που δεν πρέπει να τολμά κανείς» είπε ο Γρηγοριος ο Ναζιανζηνός, αλλά δεν το άκουσε ο Γρηγόριος (Δημητριάδης) ο ανιψιός και στο Συνέδριο της ΝΔ, το πλήρωσε ακριβά. Οι κλακαδόροι ταϊσμένοι και ποτισμένοι πλουσιοπάροχα, ήταν εκεί, αλλά το σχόλιο «τι κάνει εδώ ο κοριός;» των πικραμένων μάλλον τους επισκίασε

Ειδικός Συνεργάτης

Ο Τραμπ επιστρέφει από την Κίνα με απειλές κατά του Ιράν – Τεχεράνη: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Ουάσιγκτον

Η Κίνα απέφυγε να αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των ΗΠΑ ότι θα πιέσει το Ιράν. Και ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι «έχουμε εξαλείψει τις ένοπλες δυνάμεις τους. Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε λίγη δουλειά καθαρισμού».

Αρχοντία Κάτσουρα
Αρχοντία Κάτσουρα

Ηλιούπολη: Νέο τριήμερο πένθος κήρυξε ο Δήμος μετά τον θάνατο και της δεύτερης 17χρονης

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ αναβάλλονται όλες οι εορταστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version