Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι πανηγυρισμοί του Ναδάλ για το πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι πανηγυρισμοί του Ναδάλ για το πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ έχει βρεθεί και στα επίσημα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Την περασμένη Πέμπτη οι «μερένχες» νίκησαν εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα, κατέκτησαν το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο 34χρονος τενίστας δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο λόγω των περιορισμών από τον κορωνοϊό, ωστόσο εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου από τους «μερένχες».

Συγκεκριμένα δήλωσε στο «Real Madrid TV»: «Για εμένα, ο φετινός τίτλος της Ρεάλ είναι ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει κάποιος να ξεπερνά τα εμπόδια και τις προκλήσεις που του εμφανίζονται.

Με πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, μπορεί να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έζησα μια πανέμορφη ημέρα την Πέμπτη εξαιτίας του τίτλου που κατακτήσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Είναι ένας ξεχωριστός τίτλος, διότι δεν πανηγυρίστηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό, αλλά θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνω κι εγώ αυτό στο τένις».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024