Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπανταλόνα: Πήρε σχεδόν… τσάμπα τον Τόμιτς

Μπανταλόνα: Πήρε σχεδόν… τσάμπα τον Τόμιτς

Ο Κροάτης σέντερ έριξε κατά πολύ το κασέ του μετά την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της «Πένια», στην οποία υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

Στο άκουσμα της απόφασής του να μετακομίσει από την Μπαρτσελόνα στην… Μπανταλόνα προκάλεσε απορίες. Ο Άντε Τόμιτς είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας, ένας εκ των ψηλών που έχουν γράψει ιστορία στην διοργάνωση και όμως θα βρεθεί εκτός αυτής αφού συμφώνησε για 2+1 με την «Πένια».

Δεν είναι όμως μόνο η μετακίνησή του από την Μπάρτσα στην Μπανταλόνα που ήταν έκπληξη, όσο τα λεφτά που αποφάσισε ο ίδιος να αφήσει για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Ο Τόμιτς στους Μπλαουγκράνα πληρωνόταν με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πόσα θα λάβει στη νέα του ομάδα; Ένα ποσό κοντά στα 350 χιλιάδες δολάρια!

Ο Τόμιτς θα χάσει λοιπόν κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο σε σχέση με όσα έπαιρνε πριν ως σέντερ της Μπαρτσελόνα, με την Μπανταλόνα να αποκτάει σχεδόν… τσάμπα έναν βετεράνο της Ευρωλίγκας, ο οποίος θα προσφέρει αρκετές λύσεις στην ρακέτα της με την εμπειρία του αλλά και την απαράμιλλη τεχνική του.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024