Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού διέλυσε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου τον Νηρέα Χαλανδρίου με 16-4 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.
Αυτό ήταν το δεύτερο σερί Κύπελλο για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, που απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα.
Μαζί με το Κύπελλο οι Ερυθρόλευκες πανηγύρισαν και το νταμπλ, με την πειραϊκή ομάδα μάλιστα να το κατακτά είναι αήττητη.
Μια σπουδαία επιτυχία, που έκανε περήφανους όλους τους φιλάθλους του συλλόγου και φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το βράδυ του Σαββάτου με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του.
«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδος και αήττητου νταμπλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!