Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουζάνα στα... μπαράζ (λέμε τώρα)

Σουζάνα στα… μπαράζ (λέμε τώρα)

H Ξάνθη πήρε τον βαθμό (0-0) στην Λάρισα και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία του Πανιωνίου, οδηγείται στα μπαράζ. Βέβαια, η Super League 2 έχει σταματήσει, οπότε τα μπαράζ είναι στον... αέρα.

Λάρισα και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση του AEL FC Arena, με τους Ακρίτες να οδηγούνται στα μπαράζ για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου τερμάτισε στην προτελευταία θέση με 24 πόντους, έναν βαθμό παραπάνω από τον Πανιώνιο.

Βέβαια, δεν ξέρουμε για ποια μπαράζ μιλάμε, καθώς… μαγειρεύεται αναδιάρθρωση στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την ομάδα του Αλέξη Κούγια, ολοκλήρωσε την παρουσία της στα play out, όντας στην 3η θέση της κατάταξης με 36 βαθμούς.

Η αναμέτρηση των δυο ομάδων δεν είχε πολλές φάσεις, με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει κλασικές ευκαιρίες. Ουσιαστικά, δικαιολογείται απόλυτα η «λευκή» ισοπαλία στον Κάμπο.

Στο δεύτερο μέρος, στο 61’ το σουτ του Σεσέροβιτς από ιδανικό σημείο, έφυγε λίγο άουτ και στο 66’ ο Αμπάντ μπλόκαρε το σουτ του Τόρζε. Μετρημένες φάσεις, με τις ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και να φεύγουν με τον βαθμό.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Φιλίπ, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς (83’ Μιχαήλ), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς (76’ Λουφάκης), Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Παπάζογλου

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ (89’ Σόσα), Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70’ Φοσέ)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024