Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με τσεκούρι : Σάλος από το ανατριχιαστικό βίντεο - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των τραυματιών

Επίθεση με τσεκούρι : Σάλος από το ανατριχιαστικό βίντεο – Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των τραυματιών

Σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να κατέβει το ανατριχιαστικό βίντεο - ντοκουμέντο με την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης προχώρησε ο προϊστάμενος της τοπικής ΔΟΥ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς των τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι που σημειώθηκε στην εφορία της Κοζάνης, μετά το ανατριχιαστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει καρέ – καρέ κάθε κίνηση του δράστη με το τσεκούρι, κάθε χτύπημα που κατάφερε στα άτυχα θύματα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης διακρίνεται καθαρά να μπαίνει στην εφορία με ιδιαίτερη ψυχραιμία και κάνει μια αναγνωριστική βόλτα στον χώρο.

Στη συνέχεια, εισέρχεται σε ένα γραφείο και επιτίθεται βάναυσα με τρία χτυπήματα στον 56χρονο άνδρα, που δίνει μάχη για τη ζωή του αυτές τις ώρες.

Αμέσως μετά σχεδόν τσάκισε την πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκε μπροστά του.

Ακολουθεί κυνηγητό μέσα στους διαδρόμους της ΔΟΥ Κοζάνης, με τους υπαλλήλους να τρέχουν για τη ζωή τους.

Η τρίτη υπάλληλος δεν προλαβαίνει να ξεφύγει και ο 45χρονος δράστης την πετυχαίνει με το τσεκούρι στην πλάτη και συνεχίζει να την χτυπάει. Η όλη επίθεση συμβαίνει μέσα σε ένα περίπου λεπτό.

Η σωτήρια επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ

Ο 45χρονος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του χάρη στην επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη που με αυτοθυσία βούτηξε και τον σταμάτησε.

Δίνει πραγματική μάχη μαζί του και τον ακινητοποιεί με τη βοήθεια δύο ακόμη ανθρώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.

Ο διευθυντής της Εφορίας, ο οποίος αφόπλισε τον 45χρονο, περιέγραψε στο Open τις σκηνές που, όπως ανέφερε, ήταν βγαλμένες από ταινία τρόμου: «Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ».

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς – Κατέβηκε το βίντεο

Με το σκληρό περιεχόμενο του βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί σκηνές που μοιάζουν με ταινία θρίλερ να έχει σοκάρει τους συγγενείς των τραυματιών και την τοπική κοινωνία, ο ηρωϊκός διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το βίντεο να κατέβει.

Ο κ. Ποδιώτης ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ ζητώντας να μην προβάλλεται το υλικό αυτό. Δεδομένου, δε, ότι αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, αναμένεται να διερευνηθεί πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024