
Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα
Στο έκτο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, στην Καλλιθέα.
Σε ένα ακόμη χειρουργείο, το έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο, υποβλήθηκε τη Πέμπτη το απόγευμα η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο.
Στόχος των γιατρών στο Θριάσιο Νοσοκομείο είναι να αποκαταστήσουν τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη.
Στο νέο χειρουργείο έγινε χθες οι γιατροί εστιάζουν στην αριστερή πλευρά του σώματος και συγκεκριμένα σε μάτι, λαιμό και στέρνο, όπως μετέδωσε το Star. Πρόκειται για σημεία που η 33χρονη δέχτηκε το βιτριόλι.
Στόχος των γιατρών παραμένει να σώσουν το μάτι της γυναίκας.
Εκτιμούν, μάλιστα, ότι το νεαρό της ηλικίας θα βοηθήσει στην ταχύτερη ανάρρωση.
Οι θεράποντες ιατροί είχαν εμφανιστεί ιδιαίτερα αισιόδοξοι, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να «σώσουν» το αριστερό της μάτι.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με βιτριόλι σημειώθηκε το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα. Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί – σε ποσοστό 93% – από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.
- Η Ταϊβάν διεξήγαγε ασκήσεις ετοιμότητας για το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο με εισβολή από την Κίνα
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης
- Τουρκία: Στη φυλακή ο κωμικός Ντενίζ Γκοκτάς για προσβολή του Ερντογάν
- Μουσώνας «πνίγει» την Ινδία – Πλημμύρες, διασώσεις και φόβοι για ακραία φαινόμενα
- Νέο ΔΣ στην Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών – Πρόεδρος ο Γιώργος Δήμας


