Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα
Στο έκτο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, στην Καλλιθέα.
Σε ένα ακόμη χειρουργείο, το έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο, υποβλήθηκε τη Πέμπτη το απόγευμα η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο.
Στόχος των γιατρών στο Θριάσιο Νοσοκομείο είναι να αποκαταστήσουν τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη.
Στο νέο χειρουργείο έγινε χθες οι γιατροί εστιάζουν στην αριστερή πλευρά του σώματος και συγκεκριμένα σε μάτι, λαιμό και στέρνο, όπως μετέδωσε το Star. Πρόκειται για σημεία που η 33χρονη δέχτηκε το βιτριόλι.
Στόχος των γιατρών παραμένει να σώσουν το μάτι της γυναίκας.
Εκτιμούν, μάλιστα, ότι το νεαρό της ηλικίας θα βοηθήσει στην ταχύτερη ανάρρωση.
Οι θεράποντες ιατροί είχαν εμφανιστεί ιδιαίτερα αισιόδοξοι, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να «σώσουν» το αριστερό της μάτι.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με βιτριόλι σημειώθηκε το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα. Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί – σε ποσοστό 93% – από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia
